درباره ي علم روانشناسي چه ميدانيد روانشناسي
|
شايد برايتان جالب باشد كه بدانيد اسيد سيتريك در نوشابه مورد استفاده قرار مي گيرد. اسيد سيتريك يا همان جوهر ليمو، اسيدي ضعيف و ترش مزه است كه در صنايع غذايي كاربردهاي فراواني دارد. اين ماده به عنوان تنظيم كننده PH در طيف گسترده اي از مواد غذايي و از جمله نوشيدني ها گازدار و نوشابه مصرف مي شود. طعم دلپذيري هم كه در اين نوشيدني ها وجود دارد، تا حدي به اسيد سيتريك وابسته است. با مطلع شدن از اين موضوع كه با خوردن نوشابه در واقع اسيد سيتريك را وارد بدن خود مي كنيم، اين سوال مطرح مي شود كه اسيد سيتريك در نوشابه مزايا و معايب خاصي دارد؟ آيا مضراتي كه از نوشابه مي شناسيم به علت وجود اسيد سيتريك در آن است؟ پاسخ اين پرسش ها را در ادامه دريافت مي كنيد. اسيد سيتريك براي گياهكاربرد اسيد سيتريك در كشاورزي تنها به بهبود كيفيت خاك محدود نمي شود و گياهان هم از اين ماده سود مي برند. اسيد سيتريك براي گياه مانند يك قارچ كش عمل مي كند و مانع از وارد شدن آسيب ناشي از اين آفت به گياهان و محصولات آنها مي شود. به كمك اسيد سيتريك مقاومت گياه در برابر آفت هاي قارچي افزايش پيدا كرده و سلامت محصول حفظ مي شود. هم چنين در مزارعي كه احتمال حمله قورباغه ها وجود دارد، از اسيد سيتريك براي گياه و محافظت از محصول آن استفاده مي شود. اين ماده مي تواند بدون وارد كردن صدمه به برگ و بافت گياه، اثرات مضر حضور قورباغه ها و سم هاي ناشي از آنها را از گياه دور كند. خريد اسيد سيتريكاگر به دنبال خريد اسيد سيتريك براي مصارف كشاورزي مدرن خود هستيد، تهيه آن از معتبر ترين مراجع را به شما توصيه مي كنيم. زيرا هم كيفيت محصول به شدت حائز اهميت است و هم نحوه استفاده از آن براي كشاورزي، در كيفيت محصول و سلامت گياه موثر است. مضرات اسيد سيتريك در نوشابهگفته شد كه اسيد سيتريك در نوشابه مورد استفاده قرار مي گيرد. اما آيا اين بهره برداري از اسيد سيتريك براي سلامت ما مضر است؟ در پاسخ به اين سوال كه مضرات اسيد سيتريك در نوشابه چيست؟ بايد گفت كه اين ماده مي تواند در صورت مصرف هميشگي باعث وارد شدن آسيب به ميناي دندان ها شود و پوسيدگي را به همراه داشته باشد. هم چنين افرادي كه به صورت دائمي از نوشابه استفاده مي كنند، بيش از ديگران در معرض تحريكات گوارشي هستند. علت اين مساله هم حضور اسيد سيتريك در نوشابه مي باشد. البته نوشيدني هايي نظير نوشابه به علت دارا بودن قند بالا، به طور كلي براي سلامتي مضر هستند، اما در اين قسمت تنها به بررسي مضرات اسيد سيتريك در نوشابه پرداخته شده است. بايد اشاره كرد كه مصرف هميشگي اين ماده مي تواند براي سلامتي دهان و دندان و هم چنين اندام هاي گوارشي مضر باشد.
امتیاز:
بازدید:
|
|
[قالب وبلاگ : سایت آریا] [Weblog Themes By : sitearia.ir] |