درباره ي علم روانشناسي چه ميدانيد
روانشناسي

كود اسيد بوريك، ماده اي جامد است كه هنگام استفاده بايد در آب حل شده و روي گياهان و خاك آن ها پاشيده شود. براي اسيد پاشي، از 25 گرم كود اوايل بهار كه جوانه ها متورم شده اند استفاده كنيد. همچنين تركيب 2 الي 5 گرم اسيد بوريك در هزار سي سي آب يا يك قاشق چايخوري در يك ليتر آب براي كوددهي استفاده مي شود. يكي از متداول ترين روش هاي مصرف اين كود، پخش سطحي آن روي خاك قبل از كاشت گياهان بوده و ميزان مصرف اين ماده نيز به عوامل زير بستگي دارد:

نوع و گونه گياهي؛

نوع عمليات؛

خاك ورزي؛

بارندگي؛

مقدار آهك؛

مقدار مواد آلي موجود در خاك

استفاده از اين ماده با غلظت دو در هزار نيز به صورت محلول پاشي در باغ هاي ميوه قبل از بيدار شدن جوانه هاي درختان مفيد و توصيه شده است. توجه داشته باشيد خاك هاي سبكي كه حاوي بور هستند، به آساني با بارندگي و آبياري از بين رفته و از دسترس گياهان خارج مي شوند. همچنين در خاك هاي قليايي نيز ميزان جذب اين ماده كاهش مي يابد. در اين صورت بهتر است از آن پس از بارندگي نيز استفاده كنيد.

بوراكس از كجا بخريم و تهيه كنيم؟

توجه نماييد كه شما مي توانيد اين ماده را با بهترين كيفيت و قيمت از ما را تهيه نماييد. فروش اين ماده حداقل به صورت يك كيسه مي باشد.

كاربرد آب اكسيژنه در پزشكي

با اين حال اگر شما مي خواهيد مقادير كمتري از اين ماده را تهيه نماييد مي توانيد به عطاري ها، داروخانه ها و يا فروشگاه هاي فعال در زمينه ي فروش مواد تميز كننده مراجعه نماييد.

احتياط هاي لازم در مصرف كود اسيد بوريك (بوراكس)

بهتر است كود اسيد بوريك به همراه سولفات منگنز و سولفات منيزيم استفاده شود؛ زيرا تعداد گل ها و دوام گل هاي بريده شده را افزايش مي دهد. توصيه مي شود موادي مانند بوراكس ( NaO2H7O4B2 )، تترايدات سديم و اسيد بوريك را با يكديگر تركيب كرده و براي اسيد پاشي روي گياهان استفاده كنيد. محلول پاشي كود اسيد بوريك روي درخت سيب، عملكرد و گلدهي آن را 12 درصد كاهش مي دهد. همچنين اغلب مقادير زير 25 ميلي گرم در كيلوگرم بور در ماده خشك گياهي دليل كمبود و سطوح بيشتر از 200 ميلي گرم در كيلوگرم دليل مسموميت گياهان به اين عنصر است. بنابراين توصيه مي شود هنگام استفاده از اين ماده دقت لازم را به عمل آوريد. هنگامي كه گياهان شما دچار مسموميت به اين ماده شدند، از اسيد نيتريك براي از بين بردن بور اضافي مزارع و خاك باغات استفاده كنيد. براي تشخيص مسموميت گياهان توسط بور، به برگ هاي جوان انتخابي و بافت ميوه ها توجه شود. قبل از مصرف كود اسيد بوريك (بوراكس) حتما از دستكش و ماسك استفاده كنيد كه آسيبي نديده و دچار مسموميت نشويد. همچنين بهتر است اين ماده را دور از دسترس كودكان قرار داده و پيش از مصرف به دستورالعمل روي بسته دقت كنيد.

خريد بوراكس


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ ] [ ۰۳:۰۴:۰۲ ] [ زهرا جوادي ] [ نظرات (0) ]

هدف ترميم زخم هايي كه به دليل عمل جراحي ايجاد شده اند با مراقبت هاي پيش و پس از عمل جراحي يا تروما ارتباط نزديكي دارد. امروزه بر سر انتخاب روش درمان در زخم ها اختلاف وجود دارد. اين اختلاف به ويژه در مورد استفاده موضعي تركيبات مورد استفاده وجود دارد. اگر بخواهيم اثربخشي تتراسايكلين و آب اكسيژنه موضعي در ترميم زخم هاي تروماتيك صورت را مورد بررسي قرار دهيم بايد بگوييم كه روش بررسي اين مطالعه يك كارآزمايي باليني تصادفي بايد باشد.

اين كارآزمايي بر روي 76 نفر از بيماران داراي زخم درناحيه صورت انجام گرفته. بيماران با روش تصادفي به دو گروه تقسيم شدند، در گروه اول از تجويز موضعي محلول پراكسيد هيدروژن 2% و گروه دوم به مدت 5 روز تحت درمان با پماد استريل تتراسايكلين 1% قرار گرفتند. در چهارمين روز پس از ترميم، روند بهبود زخم با توجه به الگوي طراحي شده اي مورد بررسي قرار گرفت. يافته ها دو گروه تتراسايكلين و آب اكسيژنه از نظر فاصله لبه هاي زخم از يكديگر ، اريتم و پاره شدگي اختلاف معني داري را نشان ندادند.نتيجه گيري بدين صورت است كه با توجه به نتايج به نظر مي رسد كه اثر بخشي تتراسايكلين موضعي و پراكسيد هيدروژن بر تسريع روند بهبود زخم هاي تروماتيك صورت اختلاف آماري معني داري با هم ندارند.

 اسيد سيتريك در نوشابه

درخشندگي موها

بسياري از محصولات مراقبت از موها حاوي آب اكسيژنه هستند. شما هم مي‌توانيد در منزل محلولي آماده كنيد كه به درخشندگي موها كمك كند. ۵۰٪ آب اكسيژنه ۳٪ را با اين مقدار آب مخلوط كرده و آن را در اسپري بريزيد. آن را روي موهاي خيس بپاشيد و و مانند معمول شانه بزنيد. درخشندگي موها به تدريج ديده مي‌شود. مقدار بيش از حد استفاده نكنيد زيرا ممكن است تأثير نه چندان مطلوبي داشته باشد

هيدروژن پراكسيد يا آب‌اكسيژنه (H۲O۲) يك اكسنده متداول است كه به عنوان سفيدكننده استفاده مي‌شود. آب اكسيژنه براي حذف مواد آلي و معدني كه موجب فاسد شدن آب استخر مي‌شوند بكار مي‌رود. هيدروژن پراكسيد ساده‌ترين پراكسيد است (پراكسيدها تركيباتي هستند كه داراي يك پيوند يگانه اكسيژن-اكسيژن هستند). آب اكسيژنه خالص H2O۲ يك مايع نارواني است كه كمي آبي رنگ مي‌باشد و با زحمت زياد مي‌توان آن را تهيه نمود. آب اكسيژنه‌اي كه در داروخانه‌ها به اسم آب اكسيژنه رقيق فروخته مي‌شود محلولي است از آب اكسيژنه در آب كه %۳ آن آب اكسيژنه است، مانند آب بي‌رنگ و بي‌بو است، مزه تلخي دارد و كمي اسيدي است. اين مايع اكسيدكننده‌اي قوي است.

تجزيه اين ماده باعث ايجاد راديكالهاي OH مي‌شود كه بيش از چند ثانيه در دسترس نمي‌باشند و در اين مدت با خاصيت شديد اكسيدكنندگي خود، مواد آلي و معدني را اكسيد مي‌كند.

در قرصهاي اريتزون ۳۶% آب اكسيژنه به ۶۴% اوره متصل است و چون اين قرصها را در دهان قرار دهند، اكسيژن مي‌دهد. پس هم ميكروبهاي دهان را مي‌كشد و هم دندانها را سفيد مي‌نمايد.آب اكسيژن رقيق را براي قرقره كردن هم بكار مي‌برند همچنين لكه شراب قرمز و خون و قهوه و غيره را هم مي‌توان بوسيله آب اكسيژنه پاك نمود. بسياري از خمير دندانها و ساير اجسامي كه براي پاك كردن دندانها بكار مي‌رود در موقع استعمال توليد آب اكسيژنه مي‌كنند و اكسيژن اين آب اكسيژنه دندان را سفيد مي‌نمايد.

خريد آب اكسيژنه


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ ] [ ۰۲:۵۳:۰۵ ] [ زهرا جوادي ] [ نظرات (0) ]

شايد برايتان جالب باشد كه بدانيد اسيد سيتريك در نوشابه مورد استفاده قرار مي گيرد. اسيد سيتريك يا همان جوهر ليمو، اسيدي ضعيف و ترش مزه است كه در صنايع غذايي كاربردهاي فراواني دارد. اين ماده به عنوان تنظيم كننده PH در طيف گسترده اي از مواد غذايي و از جمله نوشيدني ها گازدار و نوشابه مصرف مي شود.

طعم دلپذيري هم كه در اين نوشيدني ها وجود دارد، تا حدي به اسيد سيتريك وابسته است. با مطلع شدن از اين موضوع كه با خوردن نوشابه در واقع اسيد سيتريك را وارد بدن خود مي كنيم، اين سوال مطرح مي شود كه اسيد سيتريك در نوشابه مزايا و معايب خاصي دارد؟ آيا مضراتي كه از نوشابه مي شناسيم به علت وجود اسيد سيتريك در آن است؟ پاسخ اين پرسش ها را در ادامه دريافت مي كنيد.

اسيد سيتريك براي گياه

كاربرد اسيد سيتريك در كشاورزي تنها به بهبود كيفيت خاك محدود نمي شود و گياهان هم از اين ماده سود مي برند. اسيد سيتريك براي گياه مانند يك قارچ كش عمل مي كند و مانع از وارد شدن آسيب ناشي از اين آفت به گياهان و محصولات آنها مي شود. به كمك اسيد سيتريك مقاومت گياه در برابر آفت هاي قارچي افزايش پيدا كرده و سلامت محصول حفظ مي شود.

هم چنين در مزارعي كه احتمال حمله قورباغه ها وجود دارد، از اسيد سيتريك براي گياه و محافظت از محصول آن استفاده مي شود. اين ماده مي تواند بدون وارد كردن صدمه به برگ و بافت گياه، اثرات مضر حضور قورباغه ها و سم هاي ناشي از آنها را از گياه دور كند.

خريد اسيد سيتريك

اگر به دنبال خريد اسيد سيتريك براي مصارف كشاورزي مدرن خود هستيد، تهيه آن از معتبر ترين مراجع را به شما توصيه مي كنيم. زيرا هم كيفيت محصول به شدت حائز اهميت است و هم نحوه استفاده از آن براي كشاورزي، در كيفيت محصول و سلامت گياه موثر است.

خريد بوريك اسيد

مضرات اسيد سيتريك در نوشابه

گفته شد كه اسيد سيتريك در نوشابه مورد استفاده قرار مي گيرد. اما آيا اين بهره برداري از اسيد سيتريك براي سلامت ما مضر است؟ در پاسخ به اين سوال كه مضرات اسيد سيتريك در نوشابه چيست؟ بايد گفت كه اين ماده مي تواند در صورت مصرف هميشگي باعث وارد شدن آسيب به ميناي دندان ها شود و پوسيدگي را به همراه داشته باشد.

هم چنين افرادي كه به صورت دائمي از نوشابه استفاده مي كنند، بيش از ديگران در معرض تحريكات گوارشي هستند. علت اين مساله هم حضور اسيد سيتريك در نوشابه مي باشد. البته نوشيدني هايي نظير نوشابه به علت دارا بودن قند بالا، به طور كلي براي سلامتي مضر هستند، اما در اين قسمت تنها به بررسي مضرات اسيد سيتريك در نوشابه پرداخته شده است.

بايد اشاره كرد كه مصرف هميشگي اين ماده مي تواند براي سلامتي دهان و دندان و هم چنين اندام هاي گوارشي مضر باشد.

خريد اسيد سيتريك


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ ] [ ۰۲:۴۶:۱۲ ] [ زهرا جوادي ] [ نظرات (0) ]

اسيد بوريك چيست؟ ماده اي است كه بصورت طبيعي در بسياري از مواد غذايي يافت مي شود. اين تركيب يك هيدرات اسيدي ضعيف از بوريك اكسيد است كه اولين بار ويلهلم همبرگ آن را از واكنش بوراكس با اسيدهاي معدني تهيه كرد. اسيد مذكور اغلب به عنوان ضدعفوني كننده، حشره كش،در كشاورزي،توليد مهاركننده آتش و به عنوان ماده اوليه درتوليد بسياري از تركيبات شيميايي استفاده مي شود.

ويژگي هاي شيميايي اسيد بوريك

حلاليت در آب وابسته به دما، غلظت و pH است.

ضد عفوني كننده و گند زدا

در گروه اسيد لوئيس قرار مي گيرد.

ساختار اسيد بوريك يا اسيد ارتوبوريك

آنچه بايد درباره اكريليك اسيد بدانيم؟

اين اسيد تك بازي بوده و پيوند ميان مولكول ها موجب مي شود كه در حالت جامد به شكل لايه هاي موازي در بيايد.

روش تهيه اسيد بوريك

دو روش كلي براي تهيه اين اسيد وجود دارد:

اين واكنش در واقع همان واكنشي است كه ويلهم براي توليد ارتوبوريك اسيد استفاده كرد. در اين روش از واكنش بوراكس با اسيدهاي معدني مانند هيدروكلريك استفاده مي شود تا تحت شرايط خاصي بوريك اسيد توليد شود.

Na2B4O7·10H2O + 2 HCl → 4 H3BO3 + 2 NaCl + 5 H2O

در روش دوم اين تركيب به عنوان محصول جانبي از هيدروليز بورون تري هاليد ها و دي بوران ها تهيه مي شود.

B2H6 + 6 H2O → 2 H3BO3 + 6 H2

BX3 + 3 H2O → H3BO3 + 3 HX        (X = Cl, Br, I)

توليد اسيد بوريك با استفاده از بوراكس و اسيد سولفوريك

بوراكس سديم را در مخزن ريخته و سولفوريك اسيد را به آن مي افزايند تا جايي كه محلول اسيدي شود و (pH) آن كم تر شود، در اين مرحله محلول اشباع بوراكس يا اورتو بورات تشكيل مي شود. محلول داغ در خلا متبلور و سردشده سپس كريستال هاي متا بوريك اسيد (بوريك اسيد) به وجود مي آيند. براي به دست آوردن اسيد بوريك در اين جا كريستال ها را از محلول جدا كرده و محلول را براي به دست آوردن سولفات سديم سرد مي كنند. براي به دست آوردن اسيد بوريك خالص بايد اسيد بوريك خام توليد شده با آب داغ متبلور شود.

آزمايش بوريك اسيد

يكي از آزمايش هاي مهم در آزمايشگاه ها آزمايش توليد اسيد بوريك از بوراكس است. براي اين كار ابتدا  مقدار دوازده گرم بوراكس را در 25 ميلي ليتر آب مقطر گرم حل مي كنند. محلول تهبه شده را با هيدروكلريك اسيد 25% خنثي كرده و مي گذارند محلول به آرامي خنك شود. پس از تشكيل بلور، بلور را با قيف بوخنر صاف مي كنند. در نهايت اسيد بوريك توليد شده روي كاغذ صافي ريخته و مي گذارند خشك شود. درصد بور در بوريك اسيد حدود 18% محاسبه شده است.

خريد اسيد بوريك


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ ] [ ۰۲:۳۷:۲۱ ] [ زهرا جوادي ] [ نظرات (0) ]

اكريليك اسيد با فرمول شيميايي C3H4O2 مايعي خورنده، بي رنگ، و داراي بويي تند و زننده است.اين ماده قابليت حل شدن در آب،الكل،اتر،بنزن،كلروفرم و استون را دارد.اين ماده به حرارت و نور مستقيم خورشيد حساس است و در دماي 68 درجه سانتي گراد در مجاورت هواي آزاد آتش مي گيرد.اين ماده در برخورد با بيشتر فلزات مانند مس،آهن،برنج و نقره بسيار خورنده است و براي ذخيره و نگهداري آن عموما از مخازن فولاد ضد زنگ استفاده مي شود. اين مايع بهتر است كه در دماي بين 15 تا 25 درجه سانتي گراد نگهداري مي شود.

اين ماده بسيار ناپايدار است و به شدت تمايل به فرآيند پليمراسيون دارد. اصلي ترين كاربرد اسيد اكريليك در توليد اكريليك استرها و رزين اكريليك است كه در ساخت چسب و روكش استفاده مي شود.اين ماده همچنين در توليد مواد شيميايي روغني، واسطه هاي پاك كننده و پليمرهاي اسيد اكريليك جاذب آب استفاده مي شود.اين ماده ،مونومر تشكيل دهنده پلي اكريليك اسيد و پلي متااكريليك اسيد است.و از ديگر كاربردهاي اكريليك اسيد ،استفاده از آن در حلال هاي پليمري جهت توليد رنگ اكريليك و  پوشش دهنده ها است.

خصوصيات شيميايي

آكريليك اسيد با آب، الكل، اتر، بنزن، كلرفرم و استون مخلوط مي‌شود. اين ماده در مجاورت اكسيژن سريعاً تبديل به بسپار مي‌شود. اگر آكريليك اسيد در دماي اتاق قرار بگيرد، ممكن است بسپارش گرمازا موجب انفجار آن شود زيرا به نور خورشيد و گرما حساس است. اين ماده معمولاً به‌صورت تك‌پار بازدارنده عرضه مي‌شود (كه با ۲۰۰ ميلي‌گرم بر ليتر هيدروكينون مونو متيل اتر بازدارنده شده)، اما از آنجايي‌كه نقطۀ انجماد آن نسبتاً بالا است، تا حدودي به حالت جامد در مي‌آيد و در اين حالت (و حالت تبخير) مادۀ بازدارندۀ خود را از دست مي‌دهد. حتي بدون مادۀ بازدارنده نيز مي‌توان آن را به‌طور ايمن زير دماي ذوب نگهداري كرد، اما اگر چنين ماده‌اي در دماي محيطي قرار بگيرد، به‌صورت گرمازا تبديل به بسپار مي‌شود و ممكن است منفجر شود.

استيك اسيد چيست؟

اگر آكريليك اسيد در معرض گرما و يا شعلۀ آتش قرار بگيرد، خطر آتش‌سوزي به همراه خواهد داشت. آكريليك اسيد با اكسنده‌هاي قوي، بازهاي قوي، قلياهاي قوي و نيتروژن خالص سازگاري ندارد. اگر با آمين‌ها، آمونياك، اولئوم، كلروسولفونيك اسيد، نمك آهن، پراكسيد تماس پيدا كند، ممكن است تبديل به بسپار شود (و گاهي با انفجار همراه است). همچنين ممكن است باعث زنگ‌زدن آهن و فولاد شود.

خطرات اكريليك اسيد

از خطرات اكريليك اسيد سوختگي، خوردگي، خارش و سوزش پوست، چشم و مجاري تنفسي است.ريختن اين ماده در چشم مي تواند منجر به آسيب جدي به چشم شود و عموما اين اسيب ها برگشت ناپذير است. قرار گرفتن در معرض اين ماده موجب ايجاد سرفه،خس خس، تنگي نفس، سردرد، حالت تهوع و استفراغ مي شود.ارتباط مستقيم مقدار كمي با  پوست موجب سوختگي و ايجاد جوش در آينده در آن موضع مي شود. قورت دادن اين مايع منجر به سوختگي دهان،حلق،معده،پايين آمدن فشار خون،خفگي و حتي مرگ مي شود.

خريد اسيداكريليك


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ ] [ ۰۲:۲۹:۵۵ ] [ زهرا جوادي ] [ نظرات (0) ]

استيك اسيد يكي از قديمي ترين ماده هايي است كه بشر كشف كرده زيرا در دوران باستان انسان ها هنگام تهيه شراب از فرايند تخمير به وجود سركه پي برده بودند.

فيلسوف يوناني تئوفاراستوس در قرن 3 پيش از ميلاد واكنش بين كربنات سرب و زاج هاي سبز ايجاده از نمك هاي مس و ستات مس را توسط واكنش بين سركه و توليد رنگدانه ها را شرح داد.

نگهداري و راهنماي استفاده از اسيد استيك

هنگام تماس با اسيد استيك از لباسهاي محافظ و مقاوم در برابر نفوذ اسيد استفاده كنيد. در جايي كه اسيد استيك نگهداري مي شود بايد تمام منابع احتراق مانند سيگار كشيدن، جرقه يا شعله آتش از آنجا دور شوند. از ورود اسيد استيك به آبراه، فاضلاب، زيرزمين يا مناطق محبوس جلوگيري كنيد. براي از بين بردن بخار اسيد استيك ميتوان از كف مخصوص، خاك، شن و يا مواد غير قابل احتراق استفاده كرد. براي جمع آوري مواد جذب شده از ابزارهاي تميز و غير جوش استفاده كنيد. اسيد استيك را بايد جدا از مواد غذايي و خوراكي، اكساينده ها، اسيدها و بازهاي قوي و در ظروف مخصوص با درب محكم در مكاني خشك با تهويه مناسب نگهداري شود.

در زمان قديم روميان باستان شراب هاي خود را در قدح هاي سربي نگه ميداشتند كه شراب شيريني به اسم sapaتوليد ميشد كه طعم شيرين شراب ناشي از استات سرب بوده است كه امروزه دانشمندان مرگ زودرس بسياري از اشراف رومي را مصرف همين نوع شراب و وجود استات سرب آن ميدانند.

نخستين بار دانشمندان عصر رنسانس استيك اسيد گلايسيال را از تقطير خشك استات هاي فلزي تهيه كردند و در سال 1847 همون كولب شيمدان آلماني اسيد استيك را از مواد معدني سنتز كرد.

استيك اسيد در حالت خالص و بدون آب، به نام اسيد استيك يخي نيز معروف و يك مايع بي رنگ و جاذب رطوبت است كه دردماي كمتر از ۱۶.۷ درجه سانتي گراد به يك جامد بلوري بدون رنگ تبديل مي شود. اسيد استيك يك واكنش گر شيميايي مهم و در صنعت نيز به عنوان يك ماده شيميايي حائز اهميت است كه براي توليد الياف مصنوعي و ديگر مواد پليمري مانند پلي اتيلن ترفتالات مورد استفاده در بطريهاي نوشابه كاربرد دارد. اسيد استيك مايع يك حلال آب دوست (قطبي) پروتون دار شبيه به اتانول و آب است.

خريد اسيد استيك

همه چيز درباره ي روان درماني


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ ] [ ۰۲:۲۲:۱۲ ] [ زهرا جوادي ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : ---
دیروز : ---
افراد آنلاین : ---
همه : ---
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی